[email protected]

Culinaire blog Antwerpen - (h)eerlijke restaurant reviews.

31
mrt

Fish a gogo, de beste garnaalkroketten van ’t stad!

De beste garnaalkroketten van ’t stad … en nog vele andere lekkere visgerechtjes

Fish a gogo kan je omschrijven als vis-tapabar of visfrituur. Eigenaar Jurgen Tanghe bereidt er kleine visgerechtjes a la minute. Je kan het als hapje beschouwen of met een combinatie van gerechtjes een hele maaltijd vullen. Sinds ik de zaak ontdekt heb, ga ik er heel regelmatig terug. Het geeft je een vakantiegevoel in eigen stad. En de kwaliteit is super. Lees het volledige artikel

20
mrt

Nieuw pizzarestaurant in Antwerpen: La Pizzeria

Antwerpen heeft goede Italiaanse restaurants en lekkere pizzahuizen, op dat vlak zijn we echt wel verwend. En nu komt er weer een pizzarestaurant bij onder de vleugels van een populaire Italiaans restaurant : A Tavola in de Lange Lozanastraat. Lees het volledige artikel

28
feb

Antwerpse chocoladeweek

Op 3 maart start de chocoladeweek in Antwerpen. Dan worden de chocolatiers extra in de kijker gezet. Via Lekker Antwerpen kan je dan de wandeling Proef de stad in Chocolade doen, een tocht van ongeveer 2 uur door het oude stadscentrum en langsheen verschillende chocolatiers in de stad. Lees het volledige artikel

26
feb

Restaurant Zagreb

Sinds goed en jaar heeft Restaurant Zagreb op het Eilandje een nieuwe eigenaar. Niemand minder dan Vincent Banic, acteur en tv-gezicht heeft de zaak nieuw leven ingeblazen. Hij kent het huis als geen ander, want zijn ouders hadden de zaak vele jaren. Hij staat nu achter het fornuis en komt ook regelmatig de klanten aan tafel begroeten. Lees het volledige artikel

11
feb

Frit(d)uur Sergio Herman – Frites Atelier

De frituur van Sergio, Frites Atelier, is na enkele maanden uitstel open. Een schot in de roos, want al meteen op de eerste dag was het rijendik aanschuiven. Het concept draait om beleving dan dat verantwoordt meteen de hoge prijs, verkondigt Sergio Herman zowat in alle media. Lees het volledige artikel