Word lid van Lekker Antwerpen en hoor zo bij de lekkerste club van ‘t stad !

Als lid krijg je de nieuwsbrief en blijf je op de hoogte van culinaire hotspotsgastronomische nieuwtjes en (culinaire) wandelingen in Antwerpen. Lidgeld kost slechts 10 euro (voor 1 jaar).

Voordelen leden Lekker Antwerpen

 1. In restaurant Huis De Colvenier, krijgt elk lid van Lekker Antwerpen een fles wijn mee naar huis. Geldig voor wie een volledige maaltijd bestelt (voorgerecht, hoofdschotel, dessert)
  Huis De Colvenier, Sint-Antoniusstraat 8, 2000 Antwerpen
 2. Bij Elisa pralines krijg je op vertoon van je lidkaart een zakje van 100 gram Antwerpse handjes bij aankoop van minimum 250 gram pralines.
  Elisa Pralines Sint-Antoniusstraat 8, 2000 Antwerpen
 3. In Bistro Mature krijgt elke lid een gratis aperitief (op uitzondering van champagne) bij een maaltijd (voorgerecht + hoogdgerecht)
  Bistro Mature Ter Rivierenlaan 70 in Deurne

Alle voordelen kunnen slechts 1 maal gebruikt worden en is steeds op vertoon van de lidkaart van Lekker Antwerpen.

Activiteiten op komst:

Kookworkshop met Kevin de Backer (B23 en Bistro Mature)

Kevin De Backer is een van meest getalenteerde chefs in Antwerpen.  B23 is zijn eerste eigen restaurant, nadat hij jaren werkte voor gerenommeerde chefs als Sergio Herman en Johan Van Raes.  Sinds kort heeft Kevin een tweede zaak, Bistro Mature in Deurne.

De chef van B23 heeft al vaak bewezen dat hij talent heeft en toch zijn zijn beide zaken laagdrempelig en zeer democratisch.  Met de feestdagen in het vooruitzicht geeft de chef exclusief Lekker Antwerpen een culinaire workshop.

Het begint met een bezoek aan de zaterdagmarkt, daar gaan we producten kopen waar we nadien een feestgerechtje gaan van maken.  Eenvoudig en niet duur.  De plaatsen voor deze kookworkshops zijn beperkt.  Minimum 12 deelnemers, maximum 20.  inschrijven kan vanaf nu via [email protected]

Prijs is slechts 50 euro, leden van Lekker Antwerpen krijgen 10 euro korting en betalen 40 euro.  Het gerechtje gaan we nadien uiteraard zelf proeven bij een goed glas wijn.

 • zaterdag 25 november 8u30 – 15u
 • zaterdag 2   december 8u30 – 15u

Of je kunt clublid worden !

Als Clublid betaal je 100 euro en krijg je bovenop je lidkaart ook nog een maaltijd voor 2 personen. Mail ons voor meer informatie !

Betaling lidgeld kan per overschrijving :

BE12 7512 0283 2292
IBAN : AXABBE22
Lekker Antwerpen vzw
Muggenberglei 174
2100  Deurne