Brasserie Lambik, prijs – kwaliteit een degelijke zaak, maar reserveren is aanbevolen.

27
Lambik Antwerpen

Wat moet je verwachten van een eetcafé of Brasserie met de naam Lambik? We gingen een kijkje nemen in de zaak op de hoek van de Lange Leemstraat en Van Bréestraat. Van de bruine kroeg van weleer is niet veel meer terug te vinden.  

De ‚nieuwe’ Lambik is geen bruine kroeg meer, maar vooral een brasserie.  En de zaak in zijn huidige vorm is een succes.  Enkele mensen die voor me binnenkwamen, moesten rechtsomkeer maken, want niet gereserveerd.  Dat had ik ook niet gedaan maar er was nog een plaatsje aan de toog waar ik me mocht zetten. Een dagschotel, selder met tomaat en flink uit de kluiten gewassen vleesballen met purée, voor slechts 7,5 euro.  Met een glas huiswijn (Sauvignon – 3,75) kwam de rekening op 11, 25 euro, een zeer schappelijke prijs. Voor een pot mosselen natuur met frieten betaal je 12,50, de varianten hierop zijn duurder.

Voorts op de kaart, stoofkarbonaden, paardensteak met schorseneren, konijn met pruimen  of een broodje of een croque.  Allemaal aan democratische prijzen.

Het interieur is opgevrolijkt met posters en covers van Suske en Wiske albums. Prijs – kwaliteit een degelijke zaak, maar reserveren is aanbevolen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in