Lokanta Beyti

146
turks restaurant antwerpen

Wie kennis wil maken met de Turkse keuken, zit bij Lokanta Beyti op de juiste plaats. Een Lokanta is een typisch Turks eethuis, waar je verse gerechten (spot-)goedkoop kan eten. In een toog staan verschillende gerechten, dagschotels, waaruit je kunt kiezen.  Maar Lokanta Beyti is meer dan dat.  Je kan er uitgebreid kennismaken met de Turkse keuken.

Een mezetafel is een echt feest, gezonde gerechten met liefde vers bereid door kok Gurkan Kürt.  De chef is trouwens internationaal gevraagd om te koken in gereputeerde restaurants en hotels met faam, maar hij houdt zijn vaste stek in Antwerpen.  De Mezetafel bestaat uit verschillende kleine gerechtjes uit de Turkse keuken, basis is de Turkse sla, fetakaas, veel gerechten met tomaten, Böreks (feta in een deegjasje) djadjik (Tzatziki) en köfte. Maar hoe beter de chef, hoe creatiever de maaltijd.

In lokanta Beyti kan je ook terecht om gerechten uit te halen, ideaal als je een avond met vrienden of een feestje van een bijzondere maaltijd te voorzien.  De prijs hangt af van de gerechten, maar je betaalt er nooit teveel.  Richtprijs is 25 euro per persoon drank inbegrepen.

Lokanta Beyti, Brederodestraat 153, 2018 Antwerpen tel 0483/08 71 66 (Engelstalig)

[pinterest_gallery id=”1815″]

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in