Philip’s Biscuits : vernieuwd maar toch nog hetzelfde.

204

Philip’s Biscuits kennen we vooral van de Antwerpse handjes. Maar daarnaast hebben ze ook overheerlijke zandkoekjes speculaas en andere zoete lekkernijen.  Vanaf nu verpakt in een nieuwe geschenkdoos en nieuw logo, allebei met de Antwerpse kathedraal, een knipoog naar hun thuishaven. Toch kijkt Philip’s met Ann en Maxim Painblanc als zaakvoerders hoopvol vooruit.  Ze willen de Antwerpse lekkernijen ook ‘over de grenzen’ op de kaart zetten.

In eerste instantie werd een winkel in Mechelen geopend en hoopt men ook Brussel, Gent en de kust te veroveren.  Later ook het buitenland. Maar daarvoor moet eerste de logistiek volledig op poten staan.

In Antwerpen zijn de koekjes van Philip’s goed ingeburgerd.  

De Stad Antwerpen geeft ze vaak als relatiegeschenk en ook heel wat gidsen komen met groepen hier langs, uiteraard ook die van Lekker Antwerpen.  Want het is ook lekker.  De Antwerpse handjes zijn gemaakt met verse boter en dat proef je.  
In het atelier in Hemiksem rollen duizenden koekjes per dag van de band, al is dit toch wat oneerbiedig uitgedrukt. ” Alles wordt nog ambachtelijk gemaakt en van elke partij wordt steeds geproefd’, klinkt het bij moeder en zoon Painblanc.

NIK_2131
IMG_7910
NIK_2136
NIK_2128
NIK_2123