pazzo restaurant

Pazzo, het restaurant van Ingrid Neven, Lady chef of the year 2010, en haar vennoot Tom D’Hooghe blijft nog steeds een van de betere adresjes in Antwerpen. Toch zeker in deze prijscategorie.

De keuken kan je het best omschrijven als Italiaans met een Aziatische twist.  De gerechten zijn vaak eenvoudig maar wel lekker.  De Steak Tartaar ‘Chinese Style’ was een erg geslaagde combinatie, we hebben gesmuld van de risotto met herfsttruffel en ook de tempura van gamba’s met gewokte groentjes en currysaus was een schot in de roos.  Als wijnliefhebber heeft Ingrid Neven ook veel aandacht besteed aan de wijnkaart. Veel wijnen zijn ook per glas te verkrijgen.

Het kader is ronduit aangenaam. Wel wat donker op sommige plekken, maar je kan er knus en gezellig tafelen. Voor de liefhebbers is er een toogje, niet te hoog en daar wordt je meteen op je wenken bediend door het vriendelijk personeel. Wie vooraf een aperitiefje lust, of nadien nog even wil natafelen, kan boven in de trendy bar terecht.  Zo kan je een volledige avond vullen en je kunt ’s middags al binnen in de wijnbar om een goed glas te drinken. Wie wat moeilijk te been is, raakt met de lift makkelijk op de eerste verdieping.

Veel pluspunten, maar vooral de lekkere gerechten en de prima prijs-kwaliteitverhouding willen we onderstrepen. Zo is Pazzo een van de aanraders van Lekker Antwerpen.

Oude Leeuwenrui 12

2000 Antwerpen

+32 (0)3 232 86 82

[email protected]

www.pazzo.be

Gerelateerde berichten