Criée Criée, proef de wereld

De overdekte markt ‘de Criée’ is een stukje erfgoed in Antwerpen.  Hier werd vlees verkocht per opbod. In september 2017 kreeg de Criée een volledige make-over. Het is nu een culinaire hotspot met nog een aantal belangrijke elementen uit het verleden. Naast enkele kwaliteitsslagers en een supermarkt is er nu ook een degustatieruimte en een restaurant.

Met Lekker Antwerpen ga je de Criée verkennen en (her-)ontdekken. De voedingstempel is immers helemaal aangepast aan de hedendaagse noden en het assortiment is enorm uitgebreid. Zowel de hobby- als beroepskok zal er terecht kunnen voor ingrediënten én bereide maaltijden. Tijdens het bezoek is er een degustatie van verschillende topproducten en iets minder bekend lekkernijen.

Naast het bezoek aan de Criée maak je ook kennis met de buurt daarrond. Het is een multiculturele wijk met een heleboel exotische lekkernijen. Tijdens Criée Criée: Proef de wereld, hebben we het niet over religies, maar over eten en drinken, van hier en elders.  De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

Minimum aantal deelnemers is 12, maximum 20.

-> Meer info of inschrijven?