Vrienden van lekker Antwerpen zijn mensen die houden van lekker eten en drinken en zo bij de lekkerste club van ‘t stad willen horen.

Naast de culinaire en dialectwandelingen, organiseert Lekker Antwerpen nu en dan ook al eens een diner, een kookworkshop, een culinaire uitstap of een andere lekkere activiteit.  Sommige activiteiten staan open enkel voor leden of is er korting, bij andere activiteiten kan iedereen aansluiten. Bedoeling is mensen die van de lekkere dingen van het leven houden, bij elkaar te brengen. (komende activiteiten, zie hieronder)

Word lid van Lekker Antwerpen en hoor zo bij de lekkerste club van ‘t stad !

Als lid krijg je de nieuwsbrief en blijf je op de hoogte van culinaire hotspotsgastronomische nieuwtjes en (culinaire) wandelingen in Antwerpen. Lidgeld kost slechts 10 euro (voor 1 jaar).

Voordelen leden Lekker Antwerpen

 1. In restaurant Huis De Colvenier, krijgt elk lid van Lekker Antwerpen een fles wijn mee naar huis. Geldig voor wie een volledige maaltijd bestelt (voorgerecht, hoofdschotel, dessert)
  Huis De Colvenier, Sint-Antoniusstraat 8, 2000 Antwerpen
 2. Bij Elisa pralines krijg je op vertoon van je lidkaart een zakje van 100 gram Antwerpse handjes bij aankoop van minimum 250 gram pralines.
  Elisa Pralines Sint-Antoniusstraat 8, 2000 Antwerpen

Alle voordelen kunnen slechts 1 maal gebruikt worden en is steeds op vertoon van de lidkaart van Lekker Antwerpen.

Of je kunt Clublid  worden !

Als Clublid betaal je 100 euro en krijg je bovenop je lidkaart ook nog een maaltijd voor 2 personen. Mail ons voor meer informatie !

Activiteiten op komst:

Volgende activiteiten Lekker Antwerpen en de dialectwandelingen

Op zondag 27 januari (14u) krijgen de vrienden van  Lekker Antwerpen de kans om het nieuwe chocolade belevingscentrum ‘Chocolate Nation’ te bezoeken.   Prijs is 15 euro (groepstarief) en voor Lekker Antwerpen ging men nog iets ‘extra’ doen.  We zijn benieuwd. (info : http://www.thebelgianchocolateexperience.be)

Open dialectwandelingen

In maart zijn er 2 open wandelingen met dialectgids Leo.

Zondag 10 maart : PikAntwerpen, vertrek om 14u aan Den Bengel en zondag 24 maart De Oude haven, maar hiervoor kan je enkel nog inschrijven op de reservelijst, voor het geval er nog mensen afvallen.

Friends on Friday

Op vrijdag 22 maart is er nog eens een Friends on Friday – diner.  Deze keer in Aziatisch restaurant Orymaz op het Eilandje. Hier wordt het beste uit de Aziatische keuken geserveerd.  Voor Lekker Antwerpen werd speciaal dit menuutje voorgesteld :

 1. Tataki Tonijn – Wasabi – Teriyaki Saus
 2. Krokant Tempura scampi’s met zeewiersalade en kruidensaus
 3. Assortiment van gestoomde dim sum

Hoofdgerechten

 1. Gamba’s bereidt met gekruide pikante look saus en verse groenten

Gefileerde zeebaars met aspergers, verse groenten, Yuzu en gembersaus

Gesneden kipfilet in madras kerrysaus volgens eigen recept

Gefileerde Peking eend met heerlijke sinaasappelsaus

Gebakken inktvis met pikante kruiden

Gebakken rijst

 1. Dessert :  Suggestie dessert

Inclusief aangepaste witte en rode huiswijn

Euro 40.00 per per persoon

Inschrijven kan vanaf nu.

Website Orymaz :  http://www.resto-orymaz.be

open wandelingen Lekker Antwerpen 

In april is er een ‘open’ chocoladewandeling op zaterdag 20 april (paaszaterdag) om 14u en in mei de vernieuwde wandeling ‘Criée Criée, proef de wereld’ op Zaterdag 4 en 14 dagen later ‘Antwerpen die zoete : koekskes en pateekes’. Vertrek is telkens om 14u en de prijs is 20 euro per persoon.

De rondleiding in de Criée op 30 maart is volledig vol, er kwamen bijna 3 keer zoveel aanvragen binnen dan er plaatsen waren.  We proberen nog (een) extra rondleiding(en) te voorzien

blijf op de hoogte van onze activiteiten en schrijf in op de gratis nieuwsbrief

Betaling lidgeld kan per overschrijving :

BE12 7512 0283 2292
IBAN : AXABBE22
Lekker Antwerpen vzw
Muggenberglei 174
2100  Deurne