Vrienden van Lekker Antwerpen

Vrienden van lekker Antwerpen zijn mensen die houden van lekker eten en drinken en zo bij de lekkerste club van ‘t stad willen horen.

Naast de culinaire en dialectwandelingen, organiseert Lekker Antwerpen nu en dan ook al eens een diner, een kookworkshop, een culinaire uitstap of een andere

lekkere activiteit.  Sommige activiteiten staan open enkel voor leden of is er korting, bij andere activiteiten kan iedereen aansluiten. Bedoeling is mensen die van de lekkere dingen van het leven houden, bij elkaar te brengen.

Word lid van Lekker Antwerpen en hoor zo bij de lekkerste club van ‘t stad !

Als lid krijg je de nieuwsbrief en blijf je op de hoogte van culinaire hotspotsgastronomische nieuwtjes en (culinaire) wandelingen in Antwerpen. Lidgeld kost slechts 10 euro (voor 1 jaar).

Voordelen leden Lekker Antwerpen

  1. In restaurant Huis De Colvenier, krijgt elk lid van Lekker Antwerpen een fles wijn mee naar huis. Geldig voor wie een volledige maaltijd bestelt (voorgerecht, hoofdschotel, dessert)
    Huis De Colvenier, Sint-Antoniusstraat 8, 2000 Antwerpen
  2. Bij Elisa pralines krijg je op vertoon van je lidkaart een zakje van 100 gram Antwerpse handjes bij aankoop van minimum 250 gram pralines.
    Elisa Pralines Sint-Antoniusstraat 8, 2000 Antwerpen

Alle voordelen kunnen slechts 1 maal gebruikt worden en is steeds op vertoon van de lidkaart van Lekker Antwerpen.

Activiteiten op komst:

Bollekesfeest (zaterdag 18 en zondag 19 augustus)

Telkens om 14 en 16u : wandeling Barok & Roll  (prijs 15 euro per persoon)

Cultuurmarkt

Zondag 26 augustus staan we op de Cultuurmarkt in Antwerpen.  Onze standplaats kennen we nog niet , meestal is dat op de Meir.

Info-avond olijfolie met olijfolie-sommelier Oil & Vinegar

Op woensdag 26 september organiseren we een avond over olijfolie bij Oil & Vinegar in de Schrijnwerkersstraat  22. Je komt er te weten hoe je goede en slechte olijfolie kunt herkennen, er worden hapjes gemaakt en je kan er vragen stellen.  Prijs 15 euro p.p.

Friends on friday –  diner : Gilded pleasure

Vrijdag 5 oktober diner in ‘The Gilded’ in De Gulde Schoen (hotel van Moussa en Assita Dembélé).  Vanaf 1 september is Kevin De Backer (van B23) daar de nieuwe chef.

Dialectwandeling met  Leo : Parochie van Miserie

Op zondag 21 oktober kan je met Leo op stap in ‘de parochie van Miserie’   Er zijn nog enkele plaatsen vrij.  Prijs 20 euro per persoon

Of je kunt Clublid  worden !

Als Clublid betaal je 100 euro en krijg je bovenop je lidkaart ook nog een maaltijd voor 2 personen. Mail ons voor meer informatie !

Betaling lidgeld kan per overschrijving :

BE12 7512 0283 2292
IBAN : AXABBE22
Lekker Antwerpen vzw
Muggenberglei 174
2100  Deurne