Proef de stad

Met de culinaire wandeling ‘Proef de stad’ neemt de gids u mee langsheen de lekkere plekjes in het oude stadscentrum van Antwerpen en geniet u van verschillende lekkernijen die de stad te bieden heeft.

De route loopt langs tal van belangrijke bezienswaardigheden, wat de wandeling uitermate geschikt maakt voor mensen die de stad niet heel goed kennen.  Maar ook wie Antwerpen wél goed kent, komt op verrassende plaatsen. Onderweg worden vijf verschillende streekproducten geproefd, waaronder het Bolleke De Koninckbier en Antwerpse handjes.

De wandeling eindigt in een heerlijk restaurantje in het centrum. Welk restaurant hangt af van de beschikbaarheid en de grootte van de groep. Op voorhand wordt besproken of heel de groep kiest voor een driegangenmenu of een maaltijd van ‘Vlaamse heerlijkheden’, dat zijn allemaal kleine gerechtjes uit de Vlaamse keuken. Een halve fles wijn per persoon – of water, bier of frisdrank is ook in de prijs begrepen.

Prijs per deelnemer is 65 euro. Er zijn open wandelingen waar iedereen individueel kan bij aansluiten en exclusieve groepswandelingen. Die exclusieve wandelingen kunt u maken met collega’s, een (sport-) vereniging, maar ook met familie en vrienden. Dan kan reeds vanaf 12 personen. U bepaalt dan zelf datum en vertrekuur in overleg met de gids.

Op voorhand inschrijven is noodzakelijk.

Reservaties en informatie

 

Kathedraal gezien vanuit de Pelgrimstraat
Antwerpen
Proef de stad
Proef de Stad
Proef de Stad
Proef de Stad
Proef de Stad
Proef de Stad
Proef de Stad
Proef de Stad
Proef de Stad
Proef de Stad
Proef de Stad
Proef de Stad
Proef de Stad
Deelnemers proeven een borreltje Elixier d'Anvers
Startplaats culinaire wandeling Proef de Stad