Met de culinaire wandeling ‘Proef de stad’ neemt de gids u mee langs de lekkere plekjes in het oude stadscentrum van Antwerpen en geniet u van verschillende typisch Antwerpse lekkernijen.

De route loopt langs tal van belangrijke bezienswaardigheden, wat de wandeling uitermate geschikt maakt voor mensen die de stad niet heel goed kennen.  Maar ook wie Antwerpen wél goed kent, komt op verrassende plaatsen. Onderweg worden vijf verschillende streekproducten geproefd, waaronder het Bolleke De Koninckbier en Antwerpse handjes.

De wandeling kan eindigen in een heerlijk restaurantje. Welk restaurant hangt af van het budget, de grootte van de groep en de beschikbaarheid.  Lekker Antwerpen werkt vooral samen met : restaurant De Kaai, restaurant Orymaz, The Gilded, Sir Anthony Van Dyck, Huis De Colvenier en De Rooden Hoed.   De prijs is afhankelijk van het restaurant en het gekozen menu.

Prijs voor de wandeling zonder maaltijd is 20 euro per persoon, mét maaltijd begint bij 65 euro.

Prijzen zijn berekend op minimum 12 effectieve deelnemers.  Maximum 24 deelnemers per gids. Alternatieven zijn : Proef het Eilandje en Proef het Zuid.

Of hebt u meer zin in : Proef de Stad in chocolade, Criée Criée proef de wereld of cultuurproeven : Chinatown?