Skip to content

Ik deel graag mijn eerlijke en onafhankelijke culinaire ervaringen 

Michel

Lekker Antwerpen

Traiteur Bieke Celen

Traiteurs beleven moeilijke tijden. Heel wat feesten worden afgelast of uitgesteld. Traiteur Bieke Celen bleef niet bij de pakken zitten en zorgt nu voor heerlijke maaltijd voor kleinere gezelschappen en bubbels. Zowel afhalen als leveren aan huis
Lees meer...

SOMA

Het heeft een tijdje geduurd vooraleer ik bij Soma kon reserveren.  Maar het is me toch gelukt.  Soma ligt in de Wolstraat, en is een klein restaurant met twee chefs die niet alleen aan het fornuis staan, maar ook
Lees meer...

Bistro 4

Bistro 4 is al 8 jaar gevestigd in de Heistraat en in Wilrijk al een tijdje een begrip. Tijdens de coronaperiode werd de zaak helemaal opgefrist en is nu ingericht als gezellige bistro met een grand-café gevoel.
Lees meer...
Tartelies

Gezond zondigen: Tartelies

Gezond eten is al langer een trend. Ook thuis willen mensen die lijn doortrekken, maar vaak is er geen tijd of te weinig knowhow om er zelf aan te beginnen. Tartelies speelt daarop met een winkel van
Lees meer...

Gezonde powerfood en dé nieuwst trend uit Japan

Vergeet Sushi en Sashimi, alhoewel dat ook heel lekker is, vanaf nu is okonomiyaki de nieuwe trend.  Okonomiyaki is een Japans groententaartje dat eindeloos kan gecombineerd worden, met vis of vlees, of volledig vegetarisch of veganistisch.  Er
Lees meer...

Grieks Streetfood restaurant Amvrosia

Het is zomer en daarom stapten we binnen bij een nieuw Grieks restaurant, Amvrosia in de Hoogstraat.  De Griekse gemeenschap in Antwerpen groeit nog steeds – ongeveer 2000 Grieken zijn er ingeschreven in onze stad, logisch dus
Lees meer...

Restaurant Harvest, een reis langs de lekkerste keukens van Azië.

Een reis langs de lekkerste keukens van Azië Gaan we Chinees eten of liever Japans?  Een vraag die je je niet meer hoeft te stellen als je in restaurant Harvest gaat eten.  In dit kleine sympathieke restaurant
Lees meer...

Het Papenhof

In Deurne is Bistro Mature opnieuw opengegaan als ‘Het Papenhof’.  Het eethuis van Kevin De Backer (The Gilded) was enkele maanden gesloten.  Het personeel dat de zaak runde, had ‘de klantenwegjaagclub’ van Harry Van Hest wellicht wat te letterlijk
Lees meer...

Bistrot L’ilot

Een bistrot die helemaal goed zit is L’Ilot, zoals je al uit naam kunt afleiden, op het Eilandje. Chef is Sander De Saegher, die in een vorig leven bij Seppe Nobels (Graanmarkt 13) heeft gewerkt.  Ook hij
Lees meer...