23.5 C
Antwerpen
maandag, augustus 8, 2022
Home Blog Pagina 2

De Waterpoort: veel meer dan alleen maar Doner Kebab

0
Pita De Waterpoort is bij de liefhebbers van de betere kebab een begrip. Voor alle duidelijkheid, ‘kebab’ is gebakken vlees. ‘Doner’ of ’shoarma' betekent dan weer het ‘draaiend’ en pita is het brood, waar het vlees vaak in geserveerd wordt. In De Waterpoort hebben...

Deli Barrio: Uitstekende nieuwkomer aan het Te Boelaerpark

0
In de schaduw van de bomen van het Te Boelaerpark (grens Borgerhout / Deurne-Zuid / Berchem) is sinds kort Deli Barrio. De zaak combineert een eat-in bistro met een take-out bar, een deli-shop met een winebar. De menukaart is beperkt, maar biedt toch een...

Lekkere pizza terwijl je naar je favoriete muziek luistert

0
V-Pizza zet het pizza-landschap op zijn kop met een nieuw concept. Pizza eten wordt een belevenis, waar je met al je zintuigen kunt genieten. De V (van V-pizza) staat voor 5. Wat je eet moet niet alleen lekker zijn, het moet er goed uitzien,...

Restaurant Mandraki, nieuwe zaakvoerder, zelfde kok

0
In Restaurant Mandraki op de Kaasrui (smal stuk van de grote Markt) staat sinds kort Timo aan het roer. De nieuwe zaakvoerder is een telg van een Griekse horecafamilie. De chef is nog steeds dezelfde, zodat de kwaliteit van de gerechten gegarandeerd blijft. Er...

Swatow Valaar : eenvoudig zonder poes-pas en niet duur

0
Chinees restaurant Swatow is al jaren een vaste waarde op het Valaar. Een no-nonsens Aziatisch eethuis, waar je zeker bent van de kwaliteit. De menukaart bevat alle klassiekers. Voor een soep betaal je tussen de 5 euro en 6,5 euro, een loempia, vegetarisch of...