Ik deel graag mijn eerlijke en onafhankelijke culinaire ervaringen 

Michel

Lekker Antwerpen

Philip’s Biscuits : vernieuwd maar toch nog hetzelfde.

Philip’s Biscuits kennen we vooral van de Antwerpse handjes. Maar daarnaast hebben ze ook overheerlijke zandkoekjes speculaas en andere zoete lekkernijen.  Vanaf nu verpakt in een nieuwe geschenkdoos en nieuw logo, allebei met de Antwerpse kathedraal, een knipoog
Lees meer...

Restaurant Bun –Aziaat van het jaar 

Dit jaar kreeg het restaurant Bun in de Volksstraat van Gault&Millau de titel ‘Aziaat van het jaar’.  Benieuwd als we zijn en omdat we nooit in little Bun aan de Sint-Jorispoort zijn binnengeraakt, waren we er als
Lees meer...

Culinaire gids Gault&Millau 2019. Antwerpen is opnieuw goed vertegenwoordigd

Antwerpen is opnieuw goed vertegenwoordigd in de nieuwste editie van de culinaire gids Gault&Millau, die vandaag werd voorgesteld. 3 restaurants hebben 18 punten: Het Gebaar, ’t Zilte en The Jane.  Ook de Aziaat van het jaar komt
Lees meer...

The Gilded, stijl en klasse.

Chef Kevin De Backer en zijn team hebben al lang bewezen dat ze alles in huis hebben om elke gastronoom toch nog een beetje te verrassen. Sinds september hebben ze, na een succesvolle periode in B23, een
Lees meer...

Orymaz : Het beste van Azië 

Het is lang geleden dat we zo’n ‘wauwgevoel’ hebben gehad.  Orymaz is een nieuw Aziatisch restaurant op het Eilandje, in de schaduw van het MAS.  Naar ons gevoel een van de beste Oriëntaalse eethuizen in de stad.
Lees meer...

De Portugees van Deurne.

De Portugese keuken is aan een opmars bezig.  En terecht.  Je hebt er zowel vlees als vis en schelp- en schaaldieren.  Bij de Portugees van Deurne zijn de gerechten ook wat beïnvloed door Kaapverdische smaken. Dat proefden
Lees meer...

Atelier Maple – Sterrenniveau

Sinds einde vorig jaar  is Atelier Maple in de plaats gekomen van Vina Clara (en de Klare Wijn). Maple is het blad van de Esdoorn en het nationale symbool van Canada, waar de chef van afkomstig is. 
Lees meer...
voorgerecht gepekelde haring Jerom

Wij hadden een perfecte avond bij restaurant Jerom! Lees ons verslag.

We hadden al veel goeds gehoord van Jerom en hebben dan ook een bijzondere gelegenheid uitgezocht om het restaurant eens te gaan verkennen.  Het is immers niet het restaurant waar je wekelijks een hap gaat eten, want
Lees meer...

Pegasus, gezellig en lekker Grieks tafelen in Deurne.

Grieks restaurant Pegasus is al 22 jaar een gevestigde waarde in Deurne.  Het restaurant aan de Herentalsebaan is gezellig en heeft een heerlijk terras voor tijdens warme dagen.
Lees meer...