Restaurant Nathan, nieuw gastronomisch topadresje.

80

Restaurant Nathan is  een nieuw gastronomisch topadresje in Antwerpen.  De Chef  Nathan Van Echelpoel deed ervaring op in verschillende toprestaurants zoals Le Dôme, De Pastorale, L’épicerie du Cirque en last but not least Hof Van Cleve.  Aan de combinaties en bordschikking merk je meteen dat Nathan weet wat hij doet en zijn eigen stijl heeft.

Er wordt vooral gewerkt met menu’s : 4 gangen voor 46 euro, 5 gangen voor 56 euro  en het 6-gangenmenu betaal je 66 euro.  Lunchen kan voor 30 euro (3 gangen ) en dat is echt niet duur. Wij kozen voor het 4 gangenmenu , maar  lieten de makreel aan ons voorbij gaan en gingen voor asperge met lamsoor en kreeft.  (supplement 14 euro). Nadien kregen we Rode Poon met Vadouvan  (Franse kerrie) en lamsfilet met fregola en courgette.  Afsluiten deden we met Rabarber, granola en basilicum.

Alle gerechten waren mooi gepresenteerd en goed gecombineerd.  Het interieur is ‘modern’  je houdt ervan of je houdt er niet van.  Maar de kwaliteit van wat je voorgeschoteld krijgt is veel belangrijker.  Iedereen aan tafel moet wel dezelfde formule kiezen en voor een wijziging van gerecht betaal je een supplement van 4 euro. Parkeren in de buurt is wel erg moeilijk.

Restaurant Nathan, Lange Koepoortstraat 13, 2000 Antwerpen  03/284 28 13   https://www.restaurant-nathan.be/