Bistro Mature

126
Bistro Mature

Topgastronomie in sympathiek bistro in Deurne,

Waar vroeger restaurant Heksenketel was, is nu een gloednieuwe trendy zaak : Bistro Mature. Chef Kevin De Backer van het populaire restaurant B23 in Antwerpen opende een nieuw restaurant aan de Ter Rivierenlaan in Deurne.

Kevin De Backer komt op zijn vrije dagen wel wat helpen, maar heeft met Glenn van de Wiel vroeger chef in De Kaai en het Felix Pakhuis en Ben Van Bogaert, voorheen chef bij De Troubadour in Berchem een topteam in huis gehaald. De equipe bereidt bijna alles vers in huis, op uitzonder van gebak dat wordt geleverd door Del Rey.

Je merkt het meteen als je binnenstap, het is een stijlvolle zaak, maar tegelijk heel toegankelijk. Ook de prijzen van de gerechten vallen zeer goed mee. Wij proefden Iberico (carpaccio/ gepekelde lenteprimeurs en scamorzo) – prijs 12 euro en als hoofdgerecht Gamba Carabinero (plancha, look, tomaat) met frietjes in ossevet gebakken en een fris slaatje (19 euro). 31 euro dus en wat je op je bord krijgt is van heel hoog niveau. Je kunt er ook verschillende wijntjes per glas bestellen. Wie voor een fles gaat heeft een mooie keuze vanaf 22 euro.

Je kan er terecht van 11 tot 22 uur en op zon- en feestdagen al een uurtje vroeger. Tot 17 uur is er een democratisch lunchmenu, een een mooi aanbod zoetigheden of je kunt uit de kaart kiezen.

Bistro Mature heeft alles om het te maken. Prijs-kwaliteit is dit zonder meer en van de toppers in Deurne. En wie graag in het zonnetje zit kan op het terras of vooraan in de veranda genieten van een heerlijke hap en een lekker drankje.

Bistro Mature, Ter Rivierenlaan 70, 2100 Deurne, 03/326 62 20

Website : www.bistromature.be mail : bistromature@proximus.be