Fantastische smaaksensaties in Selsation

83

Restaurant Selsation in Hemiksem is een restaurant dat veel meer waardering verdient dan de quoteringen nu in de culinaire gidsen. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Gastvrouw Sandra verwelkomt de gasten en zorgt voor de bediening. Chef Wouter staat aan het kookvuur en tovert heerlijke gerechten op de borden, telkens weer een pareltje voor het oog. Hij is gepassioneerd door Oosterse smaken en laat iedereen een reis maken door Frankrijk met Japan als eindhalte. 

De smaken en combinaties zijn verrassend lekker. Er is telkens één menu en u bepaalt het aantal gangen. 4 (enkel in de week), 5 of 6. Bij elk gerecht schenkt Sandra een passend wijntje. Bestelt u liever een fles in plaats van het wijnpakket? Ook dat is geen probleem. 

Voor de apero heb je ook meerdere keuzes, champagne, cocktail maison, mocktail of nog wat anders. Tijdens het aperitief worden amuses geserveerd, kleine smaakbommetjes waar de chef meteen alle registers mee opentrekt. De gerechten volgen dan in een relax tempo, alles verzorgd en lekker. Wouter en Sandra zijn perfect op mekaar ingesteld, zodat alles op een vlotte en aangename manier verloopt. Wie eens een hoogstaande culinaire ervaring wil meemaken, Selsation zal u niet teleurstellen. Selsation, Eikenlaan 36 in Hemiksem (Parkeren aan de Unolaan) Selsation.be