Lekkere pizza terwijl je naar je favoriete muziek luistert

58

V-Pizza zet het pizza-landschap op zijn kop met een nieuw concept. Pizza eten wordt een belevenis, waar je met al je zintuigen kunt genieten. De V (van V-pizza) staat voor 5. Wat je eet moet niet alleen lekker zijn, het moet er goed uitzien, heerlijk ruiken, je moet je goed voelen in het interieur én de juiste muziek erbij. Met een vernieuwende techniek speelt jouw favoriete muziek op de achtergrond. V-Pizza vind je op de De Keyserlei in Antwerpen, onder de Antwerp Tower.

Gesprek met Marc Reijntjes van V-Pizza

Bee Sting Pizza met pikante salami en honing bij V-Pizza in Antwerpen. Foto © LekkerAntwerpen.be 2022

V-Pizza; ongeveer een viertal jaar geleden ontstaan door een half-Zweed half-Spanjaard die na 20 jaar restaurants opendoen ’the best off’ van alle restaurants in één concept heeft gestoken en daaruit is een V-Pizza ontstaan.

Die V-Pizza wat mogen we daarvan verwachten?

V-Pizza is dus een ‘fast-fine’ concept waar dat je de fine dining en het fastfood mee combineert, dus je een high-end interieur, maar je hebt een zeer lage ticketprijs van de rond de 20 euro en daarmee ben je dan lekker gesteld.

Wat voor pizza’s staan er zoal op de kaart?

We hebben een tiental verschillende pizza’s op de kaart staan die door Italiaanse sterrenchefs zijn bereid. Echt wel ‘funcky rock’n roll-pizza’s’, waaronder bijvoorbeeld een ‘Bee Sting’, met pikante salami en wat honing er over gespoten en dat maakt het wel bijzonder. We hebben Italiaanse traditionele pizza’s, maar we doen het wel iets iets speciaal mee.

Zijn het dan enkel en alleen pizza’s?

Neen we hebben ook een aantal salads, en we hebben een aantal desserten en we hebben natuurlijk een uitgebreide wijnkaart en bierkaart, dat je hier op de menu krijgt.

Die ‘V’ van ‘V-‘pizza waar staat dat voor?

Het zijn dus de vijf zintuigen, het gaat dus vooral over het interieur, de atmosfeer de geur, de smaak, maar ook het geluid en bijvoorbeeld muziek is zeer belangrijk in ons concept. Er is zelfs een methode dat je Spotify-list … je komt hier binnen in het restaurant en je vijf beste nummers op je Spotify die worden plotseling afgespeeld als die in de playlist past, dus dat is wel best wel een extra gegeven hier.

Ja, aan het interieur zelf is ook heel veel aandacht besteed …

Ja, zeer belangrijk je ziet echt in een ‘fine dining-concept’, je voelt echt het salon, je zit in de goede in de goede zetels, maar de pizza en een lage ticketprijzen, de salads, dus het is geen high end-kitchen, maar het zijn wel high end pizza!s en dat is wel belangrijk.

© Lekker Antwerpen 2022

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in