Pho61, Vietnamese streetfood in Antwerpen.

Pho61 is een Vietnamees streetfood restaurant op de Grote Markt.  De inrichting is sober met zitbanken en kleine tafeltjes. De kaart is een houten bord met enkele vellen papier met eerst de drank en daarna de gerechten.

De keuze is beperkt tot enkele voorgerechten en enkele hoofdschotels, telkens met een andere invulling.  Er staan enkele Dim Sums op de kaart, met kip of met garnaal of een mix, 3 stuks voor 6,5. Je kan ook kiezen voor een slaatje met papaya en wortelen, aangevuld met kip, vlees of garnaal. prijs 8,5 euro. Populair bij de hoofdgerechten is de noodle soup Pho, met daarin opnieuw de keuze tussen, kip, vis of vlees (13,5 euro).

De soep wordt geserveerd met een mandje met sojascheuten en koriander, die je naar hartenlust in je soep kan doen. Wie liever een kleine hap wenst, kan een Vietnamese sandwich bestellen met gepikkelde groenten voor 9,5.  

Wil je een glaasje wijn? Er is enkel keuze tussen witte en rode wijn. Voor 20 a 25 euro heb je hier gegeten. Op de rekening van het restaurant staan een mooie afbeelding van … Cambodia.

Pho61

Grote Markt 42, 2000 Antwerpen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in