Visbistro Mojo

105

Op enkele jaren tijd is visbistro Mojo uitgegroeid tot een van de populaire visrestaurants in Antwerpen.  Heel eenvoudig, zonder veel poespas degelijke gerechten aan een democratische prijs. De kaart is heel eenvoudig  met enkele voorgerechten (allemaal 9,5 euro), 3 visgerechten (17,9 euro) en een plateau Fruit de mer (met oesters, krabbenpoten, wulken en garnalen) voor 34,5 euro.  Een supplement king krab van 250 gram kost 23,5 euro).  Maar naast de kaart is er een groot krijtbord vol suggesties. Daarop alle populaire vissen als zeebaars, kabeljauw, tarbot, tong en dorade.

Er zijn twee thema avonden : op woensdag gamba’s en op donderdag paella.  Voor een volledig menu met voorgerecht, dessert en een halve fles wijn betaal je 28,5 euro, maar je moet wel met 2 zijn.  Mojo is een absolute aanwinst voor Antwerpen met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Kasteelpleinstraat 56 – 2000 Antwerpen 03 237 49 00 – www.visbistro-mojo.be

[pinterest_gallery id=”1947″]

1 REACTIE

  1. Al een paar keer gaan eten.En zoals het artikel zegt.Verse vis die bij de inkom in een visbak op ijs ten toon gesteld staan.En goed bereid met een efficiënte bediening,en aan zeer redelijke prijs.Spijtig genoeg omdat het een bistro is, kan men geen bepaalde plaats reserveren en zijn de tafels niet groot.Maar het voornaamste het is er lekker en vers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in