De Kleine Colvenier : meegaan met de tijd

97
De Kleine Colvenier Antwerpen

Huis de Colvenier bestaat dit jaar 27 jaar.  Het gekende restaurant heeft zijn trouw publiek, maar toch was chef Patrick van Herck toe aan een nieuwe uitdaging.  Daarom startte hij naast zijn restaurant een nieuwe bistro ‘De Kleine Colvenier’.

In De Kleine Colvenier wordt een hoofdschotel vis of vlees geserveerd voor 20 euro.  Dat kan een zacht gegaarde kalfsschouder met pepersaus zijn, verse schotse zalm met tomaten-kruidenboter of een gekonfijte eendenbout met roomsaus.  Wij proefden de op vol gebakken kabeljauw op Normandische wijze; met botersaus garnalen en groentjes. Tegenwoordig willen de mensen vaak een eenvoudig gerecht, gezond en lekker voor een democratische prijs. Met deze nieuwe formule speelt Patrick van Herck in op de nieuwe trends.  En wie toch wat uitgebreider wil eten, kan nog een of meer voorgerechtjes in tapa-vorm en een nagerecht bestellen.  De Huiswijn, wit of rood kost 5 euro.

Net zoals de gasten in Huis de Colvenier, kunnen de klanten van De Kleine Colvenier ook nog een aperitief drinken in de indrukwekkende wijnkelder.

‘De Kleine Colvenier’, Sint Antoniusstraat 6, 2000 Antwerpen.  0477/23 26 50.

www.colvenier.be

Lekker Antwerpen menu

Speciaal voor Lekker Antwerpen serveert ‘de Kleine Colvenier’ een kennismakingsmenu a 35 euro.

Carpaccio van verse Schotse zalm met en kruidig en fruitig slaatje

Duroc d’Olive (dat is lekker, mals en sappig varkensvlees) met mosterdsaus en groentjes

Apple crumble met Amaretto roomijs.

Dit menu is geldig tot woensdag 21 december en enkel na reservatie (met vermelding Lekker Antwerpen menu) en niet op zaterdag.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in