Karwij : heel lekkere smaakcombinaties en supervriendelijke bediening

46
karwij

Restaurant Karwij is een klein restaurantje, maar groots in kwaliteit en bediening.  Er wordt enkel gewerkt met suggesties : 3 voorgerechten, 3 hoofdschotels en 3 desserts.  Toch is er een gevarieerd aanbod en elke gerecht kan aangepast worden aan de wensen van vegetariërs en mensen met een voedselbeperking. Het menu, waarbij je van elke gang en gerecht kiest, kost 42,50 euro.  Apart  ligt de prijs van een voorgerecht tussen 15 en 18 euro, hoofdschotels tussen 20 en 30 euro. Omdat de keuze klein is, kan je er vanop aan dat alles heel vers is. En dat proef je.  Bovendien is de chef een meester in smaakcombinaties.

Wij kozen voor een a la minute gerookte zalm met gegrilde asperges  en bloedappelsien en kort gebakken tonijn met gemarineerde tomaat, artisjok en zeewier als voorgerecht en gebakken roggevleugel met crème van aubergine, salsa van tomaat en bieslook, afgewerkt met krokante pancetta en geflambeerde pepersteak met witloofsla en verse frietjes. Als Dessert was er delicious mango en aardbeien met citroen, rabarber en crumble van merengue.  Wie liever kaas lust dan dessert, krijgt een assortiment voorgeschoteld van Inge Schoonvliet.

De wijnkaart is goed samengesteld en geeft een duidelijke beschrijving, maar wat meer is, je kan bij elk gerecht ook een passende wijn bestellen per glas.

Gastronomen gaan hier duimen en vingers aflikken.  Wat ook nog dient gezegd te worden is dat de bediening supervriendelijk is. Tijdens de zomermaanden kan je buiten op het terras genieten.

 Restaurant Karwij, Dageraadplaats 20, 2018 Antwerpen, tel : 03/689 45 52 website https://restaurantkarwij.be

[pinterest_gallery id=”1839″]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in