Nuevo Las Mañas – Spaans Restaurant Antwerpen

350

In onze zoektocht naar een heerlijk Spaans restaurant, zijn we terechtgekomen in de vernieuwde Las Mañas op de Ankerrui.  Het restaurant is enkele deuren opgeschoven omdat het oude pand plaats maakt voor een nieuw complex met kantoren en een horecaruimte, waar ze wellicht terug naartoe zullen keren. De nieuwe Las Mañas is meer trendy, maar even rumoerig als voorheen.  Er is live-muziek aan tafel en een toog waar iedereen een pint kan drinken of al een aperitief nemen terwijl men op een tafeltje wacht.

Als we de olijven en tomatentoast buiten beschouwing laten, begint de prijs voor een tapa of klein voorgerechtje bij 6 euro. Voor een eenvoudige tapamix met ham, kaas en Chorizo betaal je 10 euro.  Warme voorgerechtjes variëren van 8 tot 17 euro en hoofdschotels, alle klassiekers uit de Spaanse keuken bestel je vanaf 15 euro. Specialiteit is de Paella a 18 euro pp. Vanaf 4 personen kan je een groepsmenu bestellen voor 35 euro pp met een mix van tapas en verschillende hoofdgerechten.

Voor de wijn moet je vertrouwen op de kennis van het personeel.  Er is de Rioja huiswijn a 18 euro, een lekkere prijsbewuste wijn a 22 euro, voor een verplicht lekker betaal je 29 en een genietwijn kost 38 euro. Wat het is, dat verneem je ter plaatse en kan elke keer wat anders zijn. Om af te sluiten is er een heerlijke ananas getrancheerd en opnieuw in zijn schil.

Het is met recht en reden het bekendste Spaanse restaurant, een authentieke sfeer, goeie kost en een eerlijke prijs ze krijgen het label ‘Lekker restaurant Antwerpen’

Nuevo Las Mañas, Ankerrui 42, 2000 Antwerpen. Tel 03/231.72.20 Gesloten op zondag en maandag.

www.lasmanas.be

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in