Non Solo Tè, marktrestaurant met de kleinste menukaart.

597
Non Solo Tè

Op de hoek van de Riem- en Goedehoopstraat in Antwerpen vind je restaurant Non Solo Tè.  De naam zet je meteen op het verkeerde been, want het restaurant heeft niks met Italië, noch met thee te maken.  Sinds de huidige eigenaar het overnam is het een ‘marktrestaurant’ geworden, waar enkel op tafel komt wat vers kan gekocht worden.  Wellicht is het ook het restaurant met de kleinste menukaart.  Twee voorgerechten en twee hoofdschotels.

Bij ons bezoek hadden we de keuze tussen coquilles ( 17 euro) of ravioli met truffel (15 euro) bij de voorgerechten en Skrei of Kalfsribstuk als hoofdschotel (allebei 26 euro).  De eigenaar gaat er prat op dat hij enkel wilde vis op de kaart zet en dat proef je.

Joris, die zowel bediening als de keuken doet is eigenlijk sommelier.  Dat is ook de reden waarom de wijnkaart veel groter is dan het menu.  Er is een ruime keuze aan vooral Europese wijnen, maar de prijzen voor een fles gaan vlot boven de 30 euro.  Alternatief zijn wijnen per glas.

Conclusie na het bezoek, een goed restaurant met vriendelijke bediening, maar minder geschikt voor mensen die kieskeurig zijn.

[pinterest_gallery id=”1765″]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in