Viki Geunes en Tim Boury slaan de handen in elkaar voor een unieke 4-hands

270
Chefs Viki Geunes & Tim Boury

Onder de naam ‘Exquis’ slaan 3-sterrenchefs Viki Geunes en Tim Boury de handen in elkaar voor een unieke four hands experience.

De Chefs koken op woensdag 20 september in restaurant Boury *** en op dinsdag 5 december in restaurant Zilte ***. Op deze dagen bereiden ze samen – zowel voor lunch als diner – een degustatiemenu met gerechten volgens hun eigen kookstijl.

Dit menu bestaat uit een unieke selectie amuses, gevolgd door 10 exquise gerechten gebaseerd op hun favoriete producten met de nadruk op vis, schaal- en schelpdieren, aangevuld door terroirproducten van vertrouwde leveranciers.

Het menu zal dus verschillen in beide restaurants.

Zilte en Viki Geunes

De keuken van sterrenrestaurant Zilte*** wordt geleid door Chef Viki Geunes.

In Zilte staat een pure en unieke totaalbeleving centraal. Zij brengen producten in creaties met aandacht voor de essentie die al uw zintuigen prikkelen.
Dit alles wordt gedragen door een karaktervol team met kennis van zaken en gastvrijheid op de eerste plaats.

De comfortabele setting met haar wijds uitzicht over de skyline van Antwerpen en warme atmosfeer begeleiden uw culinaire reis in een uniek decor met heritage en vernieuwing als leidraad. Zilte streeft ernaar de beleving oprecht intenser te maken. De verfijnde materialen en rustgevende kleuren die gebruikt worden in het interieur maken Zilte compleet.

Prijs 

Menu met premium wine pairing
€ 550 *

Menu met exclusieve wine pairing
€ 650 *

Menu met non-alcoholische pairing
€ 525 *

* Inclusief aperitief, water en koffie

Restaurant Zilte – Antwerpen
Dinsdag 5 december 2023
Lunch
12u00 of 12u30
Diner
19u00 of 19u30
https://www.zilte.be/exquis

Bericht en foto : The Wicked

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in